Az alkotókról

Az aLkotÓkRóL

Közös álmunkat váltjuk valóra a Bolba mesekönyv sorozatban. Ez hozott és kötött össze bennünket. Mindannyiunk számára fontos, hogy valódi értéket teremtsünk a munkánkkal, és szüntelenül reménykedünk abban, hogy közös összefogással kizöldülhet ez a bolygó.

Exner Nika
Exner Nika

az író

Fordító és jogász, két kisgyermek édesanyja, lelkes civil önkéntes. Hivatásának gyerekkora óta a kreatív írást érzi, a könyvünk kéziratának alapját képező mese 2011-ben 1. helyezett lett a százhalombattai “Óvd a Földet!” környezetvédelmi mesepályázaton. Ez a pillanat ihlette meg Bolbát.

Virág Annamária
Virág Annamária

a szakíró

Környezetvédelmi szakjogász, közgazdász. Boldog és büszke keresztanyja három gyermeknek. Szakterülete az ipari szimbiózis, szívesen hódol a tiszta környezet megteremtésével és élvezetével kapcsolatos tevékenységeknek. Lelkes adománygyűjtő futó.

Imrei Boglárka
Imrei Boglárka

az illusztrátor

Formatervező, iparművész. Gyerekkora óta foglalkoztatja a természet megfigyelése, megjelenítése. Hivatásának a gyermeki képzeletet megragadó, fejlesztő, rajzi illetve térbeli alkotások megteremtését tekinti. Mesevilága barátságos, őszinte karaktereivel ragadja meg az olvasót.

Binges Viki
Binges Viki

a közreműködő szakíró

Környezetvédelmi aktivista, kalandor, a Magyar Élelmiszerbank Jótékonysági Konyhájának volt háziasszonya. Jelenleg Londonban él.

 

Megrendelem!