Nekünk való a Bolba mesekönyv?

Nekünk való a Bolba mesekönyv?

 

  • Kisiskolás a gyermekem. VÉGRE itt egy mesekönyv környezetvédelmi témában, amit kifejezetten neki írtak.
  • Tudom, hogy a gyermekem jövőjét nagyban meghatározza, megóvjuk-e a bolygó természeti értékeit. VÉGRE itt egy mesekönyv, ami segít ennek a szemléletnek az átadásában.
  • Az én gyermekem kíváncsi a világ dolgaira, szeret olvasni, játszani, és egy igazi kis felfedező. VÉGRE itt egy mesekönyv, ami mindezt ötvözi, és nem csak lefekvés előtt nyitjuk ki!
  • Sokat tanítgatom a gyermekemet arra, miért fontos óvni a környezeti értékeket, miért nem szabad szemetelni, pazarolni, de néha azt érzem, hogy még talán túl kicsi, hogy elmagyarázzam neki az összefüggéseket. VÉGRE itt egy mesekönyv, ami kreatív illusztrációival, egyszerű magyarázataival segít nekem ebben!
  • Fontos témának érzem a környezetvédelmet, és tennék is érte, de nem igazán tudom, hogyan álljak neki. VÉGRE itt egy könyv, ami még számomra is tartogat újdonságokat, ötleteket, amiket otthon alkalmazhatok!
  • Szeretek családi programokat szervezni, mert nincsenek jobbak, fontosabbak, mint a közös kalandok, élmények, de azért néha gondba kerülök, hova mehetnénk a hétvégén. VÉGRE itt egy könyv, ami minden évszakra tartogat ötleteket!

Bolba a tükörképét nézi
Magadra ismertél? Akkor nem hiányozhat BOLBA a könyvespolcotokról!

Mi tudjuk, hiszen, mi is magunkra ismertünk!

Ó, és akad itt még egy érv: VÉGRE egy mesekönyv, amiért nem vágtak ki fákat, mert ÚJRAPAPÍRON kerülnek nyomtatásba!

Megrendelem!